Sköt om dina läderkängor!

Meindl Sportwax

Meindls ofärgade Sportwax passar till alla skinnskor och används för att återfukta, mjuka upp och förlänga skinnets livslängd.

119 kr
Rek. pris: 149 kr
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Art nr 1090

Meindls ofärgade Sportwax passar till alla skinnskor och används för att återfukta, mjuka upp och förlänga skinnets livslängd. Vaxet är speciellt utprovat för Meindls produkter och gör att skorna behåller sin form. Det innehåller ej några lösningsmedel som kan påverka limmet i skyddskanter och sulor.

Alla sorters skinn behöver näring för att inte torka och spricka. Vax mjukar upp och ger näring till dina skor och kängor och ger dina favoriter en längre livslängd. Använd Meindl Sportwax på alla läderdelar på skon inklusive plösen. Smörj in frekvent på rengjord sko.

Burken innehåller 80 gram ofärgat Sportwax och passar till skor och kängor i brunt läder.

Observera! Vaxet gör en mockasko glansig och mörkare i färgen. Värm ej vaxet! Det kommer att tränga in för djupt och därmed försämra skons andningsförmåga och bärkomfort. Vaxet gör även en mocka- eller nubucksko glansig.

Använd aldrig fett eller olja när du vårdar dina Meindl! Det dras in i lädrets porer, mjukar upp det och gör att kängan tappar sin form. Dessutom täpper det till porerna vilket försämrar kängans ventilation.

Enligt Meindl godkänns inte reklamationer för kängor som behandlats med fel skovård (t.ex. om en skyddskant lossnar).

Meindl
Vikt: 80 g

VÄLKOMMEN IN I GÄNGET!

Tagga dina bilder med @engelsons så kan du också synas här! Klicka och låt dig inspireras!

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå