Allt för jakt och friluftsliv
Vattentät & funktionell ANORAK TILL KANONPRIS!

Anorak Stenastorp herr

Funktionell och praktisk anorak för dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Ett fantastiskt bra skalplagg oavsett om du ska ut och vandra eller ta en tur på stan. Garanterat vind- och vattentät med bra andasförmåga.

550 kr
Färg:
Storlek:
C48
C50
C52
C54
C56
C58
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Storleksguide
Art nr 1208

Funktionell och praktisk anorak för dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Ett fantastiskt bra skalplagg oavsett om du ska ut och vandra eller ta en tur på stan. Garanterat vind- och vattentät med bra andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm, andas 5000gr/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Ställbar, fast huva och kort, kraftig dragkedja med kardborrlås i halsöppningen. Rymlig framficka med dragkedja samt två sidfickor med dragkedjor. Dragkedjor i sidorna som breddar nederdelen av anoraken för lättare på- och avtagning. Något längre baktill. Meshfodrad för bästa känsla och ventilation.

High Mountain
Vattentät Vindtät Andas
Kvalité: 100% polyamid.
Foder: 100% polyester.
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 5 000g/m²/24h

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå