Allt för jakt och friluftsliv
EXTREMT VARM!

Tretorn Abisko

Abisko är en rejäl, handgjord vinterstövel som håller dina fötter varma under de kallaste vinterdagarna. Tack vare stövelns unika konstruktion med 7 mm neopren och ett innerfoder i värmande fleece är Abisko Tretorns i särklass varmaste stövel. Konstruktionen innefattar även ventilationskanaler i 2 mm mesh som bidrar med värmeinsolation och samtidigt transporterar ut fukt.

Slitstarka och funktionella Coolmaxstrumpor från Socks of Sweden på köpet!

 

1 150 kr
Rek pris: 1 399 kr
Storlek:
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Art nr 1290

Abisko är en rejäl, handgjord vinterstövel som håller dina fötter varma under de kallaste vinterdagarna. Tack vare stövelns unika konstruktion med 7 mm neopren och ett innerfoder i värmande fleece är Abisko Tretorns i särklass varmaste stövel. Konstruktionen innefattar även ventilationskanaler i 2 mm mesh som bidrar med värmeinsolation och samtidigt transporterar ut fukt. Den löstagbara innersulan är gjord i värmande ullblandning och skaftet är nedvikbart för ökad flexibilitet och möjliggör snabb ventilation. Abisko är även en väldigt stabil och vridstyv stövel, vars slitstarka och stabila sula tidigare vunnit pris. Med dubbel förstärkning i tå och häl klarar Abisko de tuffaste av miljöer och väderförhållanden — oavsett om du ska på långa vandringar i naturen eller isfiske i timmar. Reflex runt hela stöveln.

Material: naturgummi och neopren. Thermolite mellansula. Sula gummi.

Tretorn
Varmfodrad Vattentät
Vikt (Herr): 1100 g
Skafthöjd: 38 cm
Skötselråd: Använd stövelvårdssvamp vid behov

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå