Allt för jakt och friluftsliv
Ryggsäck från SWEDTEAM!

Swedteam ryggsäck Backbone

För dig som önskar en ryggsäck med specialdesignad förvaring för ditt vapen. Det medföljer även en lös hätta att trä över kolven om man önskar ett heltäckande skydd för sitt gevär.

1 495 kr
Rek pris: 1 925 kr
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Art nr 2116

För dig som önskar en ryggsäck med bra förvaringsfickor samt specialdesignad förvaring för ditt vapen. Vapenfickan sitter mellan ryggsäcken och kroppen så att vapnets tyngd kommer så nära kroppen som möjligt. Det medföljer även en lös hätta att trä över kolven om man önskar ett heltäckande skydd för sitt gevär. Bärsystemet är justerbart med tanke på bärarens längd och det är rejäla vadderingarrunt höften. Det stora facket i ryggsäcken kan lätt avdelas så att man får två mindre fack istället för ett stort. Inuti säcken finns även en nätficka för mindre föremål. Utanpå finns fem fickor. Kompressionsremmar på bägge sidor. Nätfickor på bägge utsidor för vattenflaskor eller liknande. Tillverkad av Molltec™ som är ett lätt smidigt material av 100% micropolyester framtaget speciellt för ryggsäckar. Tyget har en liner som är laminerat på baksidan, vilket innebär atttyget är vattentätt. (dock ej tejpade sömmar). Ryggsäckens totala volym är ca 46 liter varav gevärssäcken är ca 9 liter.

Swedteam
Vattenavvisande
Vikt: 2300 g
Mått: 46 L
Kvalité: 100% polyester

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och neråt.
Detta gör att din verison av webbläsaren inte är säker att använda längre.
Vi ber dig därför att antigen uppgradera till Microsoft Edge eller ladda ner någon av de andra webbläsarna.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå