Allt för jakt och friluftsliv
Mycket stabil med mycklet förvaring!

Stolsryggsäck Rådjuret

Smidig, lätt, tyst och stabil stolsryggsäck med varm, pälsfiberklädd sits. Bredden på ramen gör att säcken får bästa tänkbara sittkomfort. Bärremmarna är breda och vadderade för minimalt axeltryck. Många fack och förvaringslösningar som gör det enkelt att få plats med alla tillbehör.

650 kr
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Art nr 2140

Smidig, lätt, tyst och stabil stolsryggsäck med varm, pälsfiberklädd sits. Bredden på ramen gör att säcken får bästa tänkbara sittkomfort. Bärremmarna är breda och vadderade för minimalt axeltryck. Många fack och förvaringslösningar som gör det enkelt att få plats med alla tillbehör. Ryggsäcken går enkelt att skilja från pallen. Vattentät och slitstark botten. Spänne över bröst. Två utanpåliggande, stående sidofack för termos och dyl. Stort och rymligt huvudfack med två meshfack på insidan. Två frontfack med dragkedjor för de mindre prylarna. Även locket har ett stort fack. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Material: 70% polyester, 30% ull. Förstärkning: 80% polyester, 20% bomull. Foder: 100% polyester.

Euro-Hunt
Vattenavvisande Ull
Vikt: 2600 g
Mått: Sitthöjd: 46 cm
Volym: 36 L
Kvalité: 70% polyester, 30% ull.
Förstärkning: 80% polyester, 20% bomull.
Foder: 100% polyester
Skötselråd: Återimpregneras vid behov

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och neråt.
Detta gör att din verison av webbläsaren inte är säker att använda längre.
Vi ber dig därför att antigen uppgradera till Microsoft Edge eller ladda ner någon av de andra webbläsarna.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå