Allt för jakt och friluftsliv
Smidig, lätt och tyst med RYGGSTÖD!

Stolsryggsäck med ryggstöd Haren

Smidig, lätt, tyst och stabil stolsryggsäck med bekvämt ryggstöd och varm, pälsfiberklädd sits. Bredden på ramen gör att säcken får bästa tänkbara sittkomfort. Bärremmarna är breda och vadderade för minimalt axeltryck. Många fack och förvaringslösningar som gör det enkelt att få plats med alla tillbehör.

695 kr
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Art nr 2141

Smidig, lätt, tyst och stabil stolsryggsäck med bekvämt ryggstöd och varm, pälsfiberklädd sits. Bredden på ramen gör att säcken får bästa tänkbara sittkomfort. Bärremmarna är breda och vadderade för minimalt axeltryck. Många fack och förvaringslösningar som gör det enkelt att få plats med alla tillbehör. Ryggsäcken går enkelt att skilja från stolen. Vattentät och slitstark botten. Spänne över bröst. Två utanpåliggande, stående sidofack för termos och dyl. Stort och rymligt huvudfack med en ficka för småsaker. Två frontfack samt ett rymligt fack i locket – alla med dragkedjor. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Material: 70% polyester, 30% ull. Förstärkning 80% polyester, 20% bomull. Foder 100% polyester.

Euro-Hunt
Vattenavvisande Ull
Vikt: 3300 g
Mått: Sitthöjd: 46 cm
Volym: 36 L
Kvalité: 70% polyester, 30% ull.
Förstärkning: 80% polyester, 20% bomull.
Foder: 100% polyester
Skötselråd: Återimpregneras vid behov

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och neråt.
Detta gör att din verison av webbläsaren inte är säker att använda längre.
Vi ber dig därför att antigen uppgradera till Microsoft Edge eller ladda ner någon av de andra webbläsarna.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå