Allt för jakt och friluftsliv
VATTENTÄT!

Jaktbyxa Bräcke herr

En vattentät, ofodrad jaktbyxa framtagen i nära samarbete med aktiva jägare som sätter högt värde på kvalité, funktion och passform till rätt pris. Smidig, mjuk och tyst i kraftigt och slitstarkt material som passar perfekt för den rörlige jägaren. Byxan är garanterat vattentät med hög andasförmåga.

 

 
850 kr
Storlek:
C52
C54
C56
C58
C152
C154
D100
D104
D108
D112
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Storleksguide
Art nr 2271

En vattentät, ofodrad jaktbyxa framtagen i nära samarbete med aktiva jägare som sätter högt värde på kvalité, funktion och passform till rätt pris. Smidig, mjuk och tyst i kraftigt och slitstarkt material som passar perfekt för den rörlige jägaren. Byxan är garanterat vattentät med hög andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm, andas 6000gr/m2/24h. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Alla sömmar är tejpade.

Byxan har förhöjd rygg och knappar för hängslen samt hällor för skärp. Två tryckknappar samt gylf. Framfickor med bälg, benfickor samt en bakficka – alla med vattenavvisande dragkedjor. Dolda ventilationsöppningar med dragkedja längs lårens baksida. Förböjda knän samt möjlighet att ställa in vidden vid knät. Dragkedja upp till knät som ökar vidden nedtill. Hela byxan är meshfodrad för bästa känsla och ventilation.

Euro-Hunt
Vattentät Vindtät Andas Tyst
Vikt (Herr): 930 g
Kvalité: 45% bomull, 42% polyester, 13% polyamid
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 6 000g/m²/24h
Flowbox is loading...

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå