Allt för jakt och friluftsliv
SMIDIG, SÄKER & HÅLLBAR skyddsbyxa till vildsvinsjakten!

Jaktbyxa Sörmland Protection

Smidig, mjuk och följsam jakt- och skyddsbyxa speciellt framtagen för dig som jagar vildsvin och som har extra höga krav på säkerhet, komfort, funktion, hållbarhet och att plagget ska vara tyst och smidigt. Hela byxan (förutom rumpan) är fodrad med ett lager Twaron®. Dessutom finns ett extra lager Twaron® från ljumsken och ner på insidan av låren för att skydda organ och blodkärl. En byxa med mycket funktion och säkerhet!

Denna kvalitetsbyxa är framtagen i samarbete mellan Engelsons och Swedteam!

2 995 kr
Storlek:
C46
C48
C50
C52
C54
C56
C150
D96
D104
D108
D112
D116
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Storleksguide
Art nr 2667

Smidig, mjuk och följsam jakt- och skyddsbyxa speciellt framtagen för dig som jagar vildsvin och som har extra höga krav på säkerhet, komfort, funktion, hållbarhet och att plagget ska vara tyst och smidigt. Membranet Covertex® garanterar att byxan är vind- och vattentät samtidigt som den andas. Vattenpelare 10 000 mm, andasfunktion 6 000g/m²/24h. Hela byxan (förutom rumpan) är fodrad med ett lager Twaron®. Dessutom finns ett extra lager Twaron® från ljumsken och ner på insidan av låren för att skydda organ och blodkärl. En byxa med mycket funktion och säkerhet! Byxan har förhöjd rygg samt resår i baktill linningen för bättre passform och bästa komfort. Knappar för hängslen och hällor för skärp. Förböjda knän samt förstärkt nederkant med uttagbar åtdragsrem samt en liten krok att haka fast i kängan. Två sidfickor, två benfickor med dragkedja under lock med tryckknappar samt två extrafickor med dragkedja. En bakficka med dragkedja. Insida av mjuk, flossat tyg för extra värme och bekvämlighet!

Denna kvalitetsbyxa är framtagen i samarbete mellan Engelsons och Swedteam!

Euro-Hunt
Vattentät Vindtät Andas
Vikt (Herr): 1475 g
Kvalité: Yttertyg: 100% polyamid.
Membran:100% polyuretan.
Foder:100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 6 000g/m²/24h

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå