Allt för jakt och friluftsliv
Varmfodrade jaktbyxor till OTROLIGT PRIS!

Jaktbyxa Mörkö

Varmfodrad, vattentät camouflagebyxa för årets kalla dagar.Slitstarkt och tyst yttertyg i flossad microfiber med WildTrees Nature BrownTM. Fyllning av det förnyelsebara materialet Dupont Sorona – ett dunliknande material i syntet/microfiber från växtriket som ger extra bra isolering och funktion och samtidigt har minimal påverkan på miljön.

1 200 kr
Storlek:
C46
C48
C50
C52
C54
C56
C148
C150
C152
C154
C156
D96
D108
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Storleksguide
Art nr 2681

Varmfodrad, vattentät camouflagebyxa för årets kalla dagar.Slitstarkt och tyst yttertyg i flossad microfiber med WildTrees Nature BrownTM. Fyllning av det förnyelsebara materialet Dupont Sorona – ett dunliknande material i syntet/microfiber från växtriket som ger extra bra isolering och funktion och samtidigt har minimal påverkan på miljön. Vind- och vattentätt med andasförmåga. Vattenpelare 10 000 mm, andas 6000gr/m2/24h. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Givetvis är alla sömmar tejpade.

Jaktbyxa MÖRKÖ - Byxan har förhöjd rygg med resår för bästa komfort och passform. Insidan av midjan har en praktisk antiglidremsa som håller tröjan/ skjortan på plats. Knappar för hängslen. Sidfickor, rymliga benfickor med dragkedja och lock samt en bakficka med dragkedja. Förböjda knän samt justerbara benslut med uttagbar rem och snabbspänne.

Euro-Hunt
Varmfodrad Vattentät Vindtät Andas Tyst
Kvalité: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 6 000g/m²/24h
Flowbox is loading...

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå