Allt för jakt och friluftsliv
Varmfodrat kvalitetsställ till OTROLIGT PRIS!

Jaktställ Mörkö jacka+byxa

Varmfodrat, vattentätt camouflageställ för årets kalla dagar. Slitstarkt och tyst yttertyg i flossad microfiber med WildTrees Nature Brown™. Fyllning av det förnyelsebara materialet Dupont Sorona – ett dunliknande material i syntet/microfiber från växtriket som ger extra bra isolering och funktion och samtidigt har minimal påverkan på miljön.

2 400 kr
Jaktjacka Mörkö: *
Jaktbyxa Mörkö: *
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Art nr 2682

Varmfodrat, vattentätt camouflageställ för årets kalla dagar. Slitstarkt och tyst yttertyg i flossad microfiber med WildTrees Nature

Brown™. Fyllning av det förnyelsebara materialet Dupont Sorona – ett dunliknande material i syntet/microfiber från växtriket som ger extra bra isolering och funktion och samtidigt har minimal påverkan på miljön. Vind- och vattentätt med andasförmåga. Vattenpelare 10 000 mm, andas 6000gr/m2/24h. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Givetvis är alla sömmar tejpade och kvalitetsdragkedjorna är vattenavvisande. Vaddering 140gr.

 

Jaktjacka MÖRKÖ - Jackan har en avtagbar, ställbar huva med skärm. Mjuk fleece i huvan samt på insidan av den ställbara kragen. Radiofickor som stängs utåt, värmefickor, sidfickor, rymliga framfickor med dragkedja och lock. Napoleonficka samt innerficka med dragkedja. Ställbar midja och nederkant samt ställbara ärmslut. Kraftig tvåvägsdragkedja och dubbel vindslå med knappstängning. Något längre baktill.

 

Jaktbyxa MÖRKÖ - Byxan har förhöjd rygg med resår för bästa komfort och passform. Insidan av midjan har en praktisk antiglidremsa som håller tröjan/ skjortan på plats. Knappar för hängslen. Sidfickor, rymliga benfickor med dragkedja och lock samt en bakficka med dragkedja. Förböjda knän samt justerbara benslut med uttagbar rem och snabbspänne.

Euro-Hunt
Varmfodrad Vattentät Vindtät Andas Tyst
Kvalité: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 6 000g/m²/24h

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och neråt.
Detta gör att din verison av webbläsaren inte är säker att använda längre.
Vi ber dig därför att antigen uppgradera till Microsoft Edge eller ladda ner någon av de andra webbläsarna.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå