Allt för jakt och friluftsliv
Speciellt framtagen för HUNDFÖRARE!

Setpris Torsby jacka+byxa

Vinterfodrade, extremt slitstarka och funktionella plagg för hundförare och aktiva friluftsmänniskor. Både byxan och jackan är fodrade med High-Tex membran som optimerar andasförmågan samtidigt som det stänger ute vind och vatten.

1 300 kr
Jacka Torsby: *
Byxa Torsby: *
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Storleksguide
Art nr 2872

Vinterfodrade, extremt slitstarka och funktionella plagg för hundförare och aktiva friluftsmänniskor. Både byxan och jackan är fodrade med High-Tex membran som optimerar andasförmågan samtidigt som det stänger ute vind och vatten.  Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta.  Vattenpelare 10 000 mm, andas 5000g/m2/24h. Tejpade sömmar

TORSBY jacka - Avtagbar, ställbar huva med skärm. Kraftig YKK® tvåvägsdragkedja med dubbel vindslå. Fyra fickor med dragkedja, två fickor med lock, två sidfickor, en innerficka samt en genomgående ryggficka med dragkedjor. Dragsko i midja och nederkant. Tre D-ringar att fästa tillbehör i. Reflexer framtill, baktill och på ärmar.

TORSBY byxan - Midja med komfortresår i sidorna. Två sidfickor, två rymliga benfickor samt en bakficka med dragkedja. Förböjda knän. Ställbart, uttagbart band med snabbspänne i benslut. Reflexer baktill. D-ring att fästa tillbehör i.

High Mountain
Varmfodrad Vattentät Vindtät Andas
Kvalité: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 5 000g/m²/24h
Flowbox is loading...

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå