Allt för jakt och friluftsliv

Blåband mjukkonserv

SPARA MERA. KÖP FLERA! God och näringsrik maträtt som enkelt och snabbt tillagas i ett vattenkok. Maten funkar perfekt på dagsturen, skogsutflykten eller kanotfärden då vikten på din packning inte är av största betydelse. Eller varför inte som dagens lunch på jobbet?

Från 50 kr
Rek pris: 59 kr
Köp 1 styck för 55 kr
Köp 4 styck för 200 kr (50 kr per styck)
Blanda gärna olika maträtter, priset justeras i kassan.
Storlek:
Chilli sin carne
Köttbullar & potatis
Thai kyckling
Currykyckling & ris
Lagerstatus:
Beskrivning
Art nr 4553

Mjuka konserver från Blå Band är färdiglagad mat av hög kvalitet som sedan packas i ett skyddande laminat som ger 3 års hållbarhet. Påsarna väger ca 400g och är inget alternativ för den som vill vandra lätt och långt men för en dagsvandring, utflykt eller för den delen alla som paddlar kanot mm där vikten inte är avgörande är det ett utmärkt alternativ.

Mjukkonserven kan även vara ett bra alternativ för dem som vill bryta av från den torkade maten. Enkel att laga till genom värmepåse (heater) eller genom att sänka ner påsen i ett vattenkok. Man äter givetvis rätt ur påsen för att inte behöva lägga tid på disk. Är man i en nödsituation eller har bråttom går maten alldeles utmärkt att äta kall rätt ur påsen. Kanske dagens lunch på jobbet?

Varje rätt innehåller råvaror av hög kvalitet och är helt utan smakförstärkare vilket gör att maten smakar lika bra som hemma. Rätterna är mycket enkla att tillaga och har högt näringsinnehåll.

Förpackningarna är väl genomtänka i perfekt format för att kunna packas och ätas ur på bästa sätt. 

 Färdiglagad mat: 430 gram

Tillredning: Öppna påsen och vik ut botten så att den kan stå stadigt. Sänk ner påsen i ett kokande vattenbad. (Eller lägg den oöppnad på exempelvis ett varmt plåttak i solsken). Låt maten uppnå önskad temperatur och ät sedan direkt ur påsen.

Chili sin carne med kidneybönor»

Köttbullar med krämigt potatismos»

Thaikyckling»

Currykyckling»

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå