Allt för jakt och friluftsliv
PÅLITLIG NOG FÖR ELITEN!

Eka Nordic W12 Wood

En kniv pålitlig nog åt eliten – och en god kompanjon åt alla som vill ut på äventyr i skogen. Även lämpad som större jaktkniv för den som vill ha en fastblads kniv som inte går av för något. Kraftigt, skandinaviskt 4 mm tjockt drop point blad med full tånge gör den idealisk för mycket tuff användning.

895 kr
Rek pris: 1 300 kr
Lagerstatus:
Du kanske också behöver
Beskrivning
Teknisk specifikation
Art nr 5523

En kniv pålitlig nog åt eliten – och en god kompanjon åt alla som vill ut på äventyr i skogen. Även lämpad som större jaktkniv för den som vill ha en fastblads kniv som inte går av för något. Kraftigt, skandinaviskt 4 mm tjockt drop point blad med full tånge gör den idealisk för mycket tuff användning. Räfflat tumgrepp på bladryggen för bästa kontroll. Ergonomiskt trähandtag i riktigt mörkt trä som har en halvblank finish. Hållbart och snyggt. Monterad med maskinskruvar av hög precision som ger användaren möjlighet att helt demontera kniven för rengöring. Kniven är försedd med en utstickande pommel som kan användas som hammare samt hål för montering av snodd. Påkostad, lyxig slida av läder med extra ögla för komfort när du sitter ner med kniven i bältet.

EKA
Vikt: 190 g
Mått: Totallängd: 23 cm. Bladlängd: 11 cm. Bladtjocklek: 4,1 mm. Bladbredd: 2,8 cm
Du kanske också behöver

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå