Allt för jakt och friluftsliv
PERFEKT FÖR RÖRLIGA JÄGARE!

Jaktställ Fågelsjö jacka+byxa

Ett bra komplement till ditt vattentäta jaktställ och perfekt att använda vår, sommar och höst. Eftersom plaggen är  vattenavvisande men inte har något vattentätt membran får du en hög andasförmåga och optimal luftgenomströmning som framförallt uppskattas av rörliga jägare och hundförare.

1 250 kr
Jaktjacka Fågelsjö: *
Jaktbyxor Fågelsjö: *
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Storleksguide
Art nr 5672

Ett bra komplement till ditt vattentäta jaktställ och perfekt att använda vår, sommar och höst. Eftersom plaggen är  vattenavvisande men inte har något vattentätt membran får du en hög andasförmåga och optimal luftgenomströmning som framförallt uppskattas av rörliga jägare och hundförare. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Kraftigt och slitstarkt tyg med enfärgade, stretchiga partier som ökar rörligheten där den behövs.

Jaktjacka FÅGELSJÖ
Jackan har en fast ställbar huva, radiofickor som stängs utåt samt antennlås. Bröstfickor, rymliga framfickor med lock och tryckknapp med patronhållare samt genomgående ryggficka med dragkedjor. Längre baktill. Kraftig tvåvägsdragkedja. Ställbar nederkant och ärmslut.

Jaktbyxa FÅGELSJÖ
En smidig och slitstark jaktbyxa med 4-vägsstretch över bakparti, från låren och ner samt i grenen. Midja med komfortresår baktill. Förböjda knän med öppet fack för knäskydd. Sidfickor, benfickor med dragkedja och lock samt bakficka med dragkedja. Patronhållare i ena benfickan. Ventilationsöppningar över lårens baksida samt nedtill på benet. Ställbart benslut i tre olika lägen samt förstärkningar nedtill för extra slitstyrka.

Euro-Hunt
Vattenavvisande Tyst Stretch
Kvalité: Yttertyg: 100% polyester.
Stretch: 92% polyamid, 8% elastan.
Förstärkning: 63% polyester, 34% bomull, 3% elastan
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och neråt.
Detta gör att din verison av webbläsaren inte är säker att använda längre.
Vi ber dig därför att antigen uppgradera till Microsoft Edge eller ladda ner någon av de andra webbläsarna.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå