Allt för jakt och friluftsliv
JOKKMOKK GÖR DIG OSYNLIG!

Jaktställ Jokkmokk jacka+byxa

Det ultimata jaktstället för vinterns alla jakter! För dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Smidigt och tyst i flossad microfiber med specialdesignat mönster som effektivt kamouflerar dig i snöiga landskap. Plaggen är garanterat vind- och vattentäta med bra andasförmåga.

 

1 500 kr
Jaktjacka Jokkmokk: *
Jaktbyxa Jokkmokk: *
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Art nr 6006

Det ultimata jaktstället för vinterns alla jakter! För dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Smidigt och tyst i flossad microfiber med specialdesignat mönster som effektivt kamouflerar dig i snöiga landskap. Plaggen är garanterat vind- och vattentäta med bra andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm, andas 5000gr/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade och YKK-dragkedjorna är vattenavvisande. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta.

 

Jaktjacka JOKKMOKK - Jackan har en avtagbar, ställbar huva med skärm. Mjuk fleece på insidan av kragen. Två radiofickor som stängs utåt samt antennlås. Värmefickor, sidfickor, rymliga framfickor med dragkedja och lock. Genomgående ryggficka med dragkedjorsamt napoleonficka, innerficka och ett innerfack. Ställbar midja och nederkant. Kraftig tvåvägsdragkedja och dubbel vindslå med knappstängning.

 

Jaktbyxa JOKKMOKK - Byxan har förhöjd rygg med resår för bästa komfort och passform. Antiglidremsa som håller tröjan/skjortan på plats. Knappar och hällor för hängslen och skärp. Två rymliga sidfickor, säkerhetsficka med dragkedja, rymliga benfickor med lock samt en bakficka, samtliga med dragkedjor. Förböjda knän samt ställbart, uttagbart band med snabb-spänne i benslut. Följsamt innerfoder som underlättar på- och avtagning.

Euro-Hunt
Vattentät Vindtät Andas Tyst
Kvalité: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 5 000g/m²/24h

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och neråt.
Detta gör att din verison av webbläsaren inte är säker att använda längre.
Vi ber dig därför att antigen uppgradera till Microsoft Edge eller ladda ner någon av de andra webbläsarna.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå