Allt för jakt och friluftsliv
Garanterat vattentät!

Skalbyxa herr

Vattentät skalbyxa i kraftig kvalité till vårt bästa pris!

349 kr
Storlek:
C46
C48
C50
C52
C54
C56
C58
C60
C62
C64
D96
D100
D104
D108
D112
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Storleksguide
Art nr 6224

Vind- och vattentät skalbyxa i överdragsmodell. Vattenpelare 10 000mm, andas 5000g/m2/24h. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Dragkedja ända upp till knät för att lättare kunna ta på och av med kängor/stövlar på. Ställbar nederkant. Resår i midjan med hällor samt gylf med dragkedja och knapp. Sidfickor med dragkedja.

”Hej och tack för att ni återigen levererat ett fantastiskt plagg som jag beställt. Långpromenad med hund i regn, långpromenad till butik i regn och det gör mig absolut inget, för syftet var att prova ett par utav era skalbyxor. Inte nog med att de höll helt tätt, dessa andades helt otroligt bra och jag var helt fri från kondens trots ett relativt högt tempo. Nu till det bästa utav allt och det är priset, för ynka 349 spänn så kan jag inte annat än varmt rekommendera dessa.”

 Dennis, Norrköping

"Hej, jag vill bara ge er lite vältförtjänt beröm. Jag köpte Bas Skaljacka med tillhörande byxor. Dessa användes flitigt under senaste fjällvandringen mellan Nikkaluokta och Abisko, där det både regnade och blåste en hel del (viss snö förekom också). Jag var oerhört positivt överraskad över kvaliteten och funktionen i skalplaggen. Vind och vatten höll sig på utsidan och behaglig värme stannade kvar på insidan.

Stort tack! Mvh Peter"

High Mountain
Vattentät Vindtät Andas
Vikt (Herr): 440 g
Kvalité: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 5 000g/m²/24h
Flowbox is loading...

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå