Allt för jakt och friluftsliv
Perfekt för den rörlige jägaren!

Jaktanorak Åsele

Vind- och vattentät jaktanorak för dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Ett fantastiskt bra skalplagg för jakt- och friluftsliv.

1 100 kr
Storlek:
C46
C48
C50
C52
C54
C56
C58
Dam36
Dam38
Dam44
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Art nr 7049

Vind- och vattentät jaktanorak för dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Ett fantastiskt bra skalplagg för jakt- och friluftsliv. Anoraken är längre än en vanlig jacka vilket innebär att du slipper vatten som tränger ner i byxfickorna och du får extra värme om baken. Rygglängd ca 96 cm i stl C50. Lätt, smidig och tyst i flossad microfiber som passar perfekt för den rörlige jägaren. Anoraken är garanterat vind- och vattentät med bra andasförmåga och ventilationsmöjligheter. Membranet har en vattenpelare på 10 000mm, andas 8000 gr/m2/24h. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Givetvis är alla sömmar tejpade och YKK-dragkedjorna är vattenavvisande.

 

Kort dragkedja i halsen med dubbel vindslå med kardborreknäppning. Två radiofickor som stängs utåt. Rymlig magficka samt två sidfickor. Alla med vattentäta YKK-dragkedjor. Ventilationsöppning med dragkedja och mesh under ärmarna. Dragkedjor i sidorna som breddar nederdelen för lättare på- och avklädning samt dragband i midjan. Anoraken är meshfodrad för bästa känsla och ventilation.

Euro-Hunt
Vattentät Vindtät Andas Tyst
Kvalité: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 8 000g/m²/24h

Välkommen till Engelsons!

Tyvärr använder dig av en osäker webbläsare som inte stödjs längre...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och neråt.
Detta gör att din verison av webbläsaren inte är säker att använda längre.
Vi ber dig därför att antigen uppgradera till Microsoft Edge eller ladda ner någon av de andra webbläsarna.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besök sidan ändå