Allt för jakt och friluftsliv
EFFEKTIV VÄRME DIREKT!

Värmeväst Sälen herr

Ett otroligt effektivt förstärkningsplagg som kan bäras både som ytterplagg men även som ett värmande mellanlager under ytterjackan. Västen har tre uppvärmningsområden som fördelas över bröst och övre ryggparti vilket sprider en behaglig värme.

1 095 kr
Storlek:
S
M
L
XL
XXL
3XL
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Storleksguide
Art nr 7530

Ett otroligt effektivt förstärkningsplagg som kan bäras både som ytterplagg men även som ett värmande mellanlager under ytterjackan. Västen har tre uppvärmningsområden som fördelas över bröst och övre ryggparti vilket sprider en behaglig värme. Västen är vadderad men ändå tunn och kan givetvis användas som en vanlig täckväst vare sig du har på värmen eller ej. De tre panelerna av värmeslingor drivs av en extern powerbank (ingår ej) med USB-anslutning med 5V/3A.
Temperaturen styrs av ett lättskött reglage på västens vänstra bröst. Kan ställas i tre temperaturlägen (låg, mellan, hög). Lampan som tänds slockar efter en liten stund. Västen har två fickor med dragkedja, samt en förvaringsficka/innerficka för powerbanken.
Vindtät och vattenavvisande med miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH® ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Dammodellen är något insvängd i midjan. Ställbar vidd i nederkant.

Färg: Svart.

För att starta västens värmepaneler håller du inne knappen ett par sekunder tills knappen lyser. Du kan därefter växla mellan tre temperaturlägen genom knapptryckningar, grönt sken - låg temp, blått sken - mellan temp, rött sken - hög temp.
Håll in knappen för att stänga av värmen.

High Mountain
Varmfodrad Vattenavvisande Vindtät Värmeslingor
Vikt (Herr): 395 g
Kvalité: 100% polyamid.
Fyllning: 100% polyester
Tvättråd: Handtvätt, Tvättas ej med sköljmedel
Flowbox is loading...

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå