ALLTID VARMA HÄNDER!

Värmehandskar Branäs

Slipp kalla händer och fingrar med våra fantastiska, batteridrivna värmevantar i skinn och softshell. Vantarna är försedda med ett insytt värmesystem som ger ett effektivt skydd mot bitande kyla. En knapptryckning är allt som krävs för att sätta på värmen. Kan ställas i tre lägen.

1 095 kr
Storlek:
XXL/3XL = 12-13
Lagerstatus:
Beskrivning
Teknisk specifikation
Art nr 7541

Slipp kalla fingrar och händer med våra fantastiska, batteridrivna värmevantar i skinn och softshell. Vantarna är försedda med ett insytt värmesystem som ger ett effektivt skydd mot bitande kyla. Värmeslingorna sitter runt alla fingrar.

Uppladdningsbara 2600 mAh / 3,7V Li-jonbatterier, som ger upp till 5,5 timmars behaglig värme. (Du laddar batterierna genom att ansluta kablarna till uttagen på batterierna. Därefter ansluter du laddaren till ett uttag.) En knapptryckning är allt som krävs för att sätta på värmen.

Kan ställas i tre effektlägen (låg, mellan och hög), för jämn och behaglig värmedistribution. Isolerade med Dupont™ Sorona® , för att hålla händerna extra varma och torra oavsett om du har på värmen eller inte. Membran av Hipora® liner – gör vantarna vattentäta och ger en hög andasförmåga. Touch-screenkompatibel tumme och pekfinger.

Ungefärlig drifttid:
Låg temp 5 - 5,5 timmar
Mellan 3 - 3,5 timmar
Låg temp 1,5 - 2 timmar.

Förpackningen innehåller: Vattentäta värmehandskar i hög kvalitet, två uppladdningsbara 2600 mAh / 3,7V Li-jonbatterier, 1 st USB-laddkabel och användarmanual. OBS! Laddare ingår ej.

STORLEK

  • XXS/XS = 6-7
  • S/M = 8-9
  • L/XL = 10-11
  • XXL/XXXL = 12-13


Obs! I manualen står det ” Under laddning blir indikatorlampan på laddkabeln röd och växlar sedan till grönt när laddningen är klar". Detta stämmer tyvärr inte - när laddningen är klar lyser lampan på laddkabeln blått.

Videon ovan visar hur batterierna ansluts och laddas - principen är den samma för både handskar och vantar.

High Mountain
Varmfodrad Vattentät Vindtät Andas Värmeslingor Läder & Skinn
Kvalité: 60% läder, 40% polyester.
Fyllning: 100% polyester
Tvättråd: Handtvätt

VÄLKOMMEN IN I GÄNGET!

Tagga dina bilder med @engelsons så kan du också synas här! Klicka och låt dig inspireras!

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå