52Bones Traintech Sula

En allroundsula som ger ett optimalt stöd och maximal dämpning för foten i alla typer av skor. Anpassad för fysiska aktiviteter och är även idealiskt till vardags.

Från 350 kr
Rek. pris: 499 kr
Köp 1 par för 399 kr
Köp 2 par för 700 kr (350 kr per par)
Blanda gärna storlekar, priset justeras i kassan.
Storlek:
35/36 Mellan
35/36 Hög
37/38 Mellan
37/38 Hög
39/40 Mellan
39/40 Hög
41/42 Mellan
41/42 Hög
43/44 Mellan
43/44 Hög
45/46 Mellan
45/46 Hög
47/48 Mellan
47/48 Hög
Lagerstatus:
Beskrivning
Art nr 8758

Uppbyggd fotbädd i två hålfotshöjder som ger ett optimalt stöd och maximal dämpning för foten i alla typer av skor. Anpassad för fysiska aktiviteter som exempelvis löpning, gång, golf och gym. Även idealisk som allroundsula. TrainTech ger ett dynamiskt stöd för hålfoten, vilket betyder att det ger stabilitet samtidigt som det tillåter fotens naturliga rörelse. Normal passform.

Ytskikt i bambuviskos som håller fötterna naturligt fräscha samt motverkar friktion. Pelott i förfoten som stöttar det främre fotvalvet. Skålad hälkopp som ger naturlig dämpning genom att dra ihop hälens fettkudde. Hälkudde som absorberar stötar. Mellanlager av mjuk EVA förmaximal dämpning.

52 Bones Tech Series är certifierade med ett sk APMA-seal utfärdat av The American Podiatric Medical Association. Certifieringen är internationellt erkänd och ges till produkter som upprätthåller god fothälsa. Tech Series erbjuder även 30 dagars nöjd-kund-garanti.

Byt ut skons originalsula mot Tech Series-sulan och klipp den till rättstorlek om det behövs. Sulorna går att handtvättas i ljummet vatten. Låt lufttorka.

52BONES
Bambu

VÄLKOMMEN IN I GÄNGET!

Tagga dina bilder med @engelsons så kan du också synas här! Klicka och låt dig inspireras!

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå