Grillad macka Hot Tuna Melt

Bjud på en riktig drömmacka - grillad över öppen eld Klassikern Hot Tuna Melt passar perfekt som en lättare lunch eller ordentligt mellanmål på utflykten.

Till två mackor behöver du:

  • 1 burk tonfisk
  • 1 salladslök
  • 3 msk majonnäs
  • 1 msk inlagda jalapenos, hackade
  • Salt och peppar
  • 4 skivor amerikansk cheddarost
  • 4 skivor rostbröd - gärna surdegsbröd
  • Lite olja till grilljärnet

Gör så här:

Värm grilljärnet i elden ett par minuter.
Lägg en skiva ost på brödet, lägg på tonfiskröra, lägg på ytterligare en skiva ost och på med brödskiva nummer två.
Tryck ihop mackorna lite lätt och lägg dem i grilljärnet. Smörj gärna järnet med lite olja.
Vänd järnet i glöden då och då och kolla försiktigt under tiden.
När de fått fin färg och osten smält är det klart!

Ät och njut!

Visa mer
Visa mindre

Följ @engelsons på Instagram för fler recept och inspiration

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå