Charkuteri För Hemmabruk
1477En instruktionsbok, kokbok och receptsamling för den som vill öka på sina kunskaper och förmåga för tillverkning av charkuteriprodukter. Perfekt till hemmakockar och för den som vill lära sig mer om charkuterikonsten.
249 kr
Släng inte alla olika slaktdetaljer från älg, rådjur, vildsvin m.m. som kan bli delikatesser på ditt matbord. Gör korv, pålägg och andra delikatesser!
En instruktionsbok, kokbok och receptsamling för den som vill öka på sina kunskaper för tillverkning av charkuteriprodukter. Perfekt till hemmakockar och för den som vill lära sig mer om charkuterikonsten.
Boken är skriven på ett lättsamt sätt och förklarar de olika charkuteriprocesserna enkelt och rakt. Tillverkningen av bokens charkuterier utgår från enkla råvaror och den utrustning de flesta har i sina kök. Recepten innehåller vanliga vardagliga ingredienser utan en massa konserveringsmedel och kemikalier.
Boken visar tillverkning av olika sorters skinka, tunga, bresaola, torkat kött, rostbiff, rimmat kött, rökt fläsk, leverkorv, terriner, pastejer och patéer, charkuterier på fisk och inte minst alla ljuvliga korvar.
Författaren Alf Andersson har arbetat professionellt med charkuteritillverkning och har skrivit flera böcker de senaste 30 åren. Böcker som tack vare sitt noggranna och pedagogiska sätt trycks i upplaga efter upplaga. Som alltid i sina handböcker är Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå i boken. Charkuteri för hemmabruk är helt ensam i sitt slag i den svenska bokutgivningen. Tillförlitlig information om tillverkning av pålägg, korvar och delikatesser har länge efterfrågats och nu är boken här.
Författare Alf Andersson
Inbunden, 170x240 mm, 120 sidor