Efterrätt på tur
8330Efterrätt på tur av Eric Tornblad – en inspirerande bok fylld med enkla och goda recept på efterrätter för friluftslivet. Perfekt för dig som vill njuta av något sött även ute i naturen.
299 kr
Författaren Eric Tornblad har under många år lagat mat utomhus, hållit kurser och skrivit flera uppskattade böcker om friluftsmat. Något han lärt sig längs vägen är att efterrätterna alltid är mest populära – och det blev startskottet till den här boken. I Efterrätt på tur hittar du klassiker som hotam totam, krabbelurer och hajkbanan, men också nya favoriter som inbakad äppelpaj och tiramisu. Recepten är enkla, kräver få moment och minimal disk – allt för att du ska kunna njuta mer och krångla mindre.Boken är anpassad för både dagsturer och längre fjällvandringar. Varje recept innehåller tips på hur du kan justera ingredienser och tillagning beroende på om du har kylmöjlighet eller behöver lätt packning.Enkla och smidiga recept för friluftslivKlassiska och nya efterrätter för alla smakerTips för både dagsturer och flerdagars vandringar