


Smokepins Al
2397Förpackning med 12 st Smokepins som används till Smokepin Kallrök.
99 kr
(245 kr)
Förpackning med 12 st Smokepins av al - används till Smokepin Kallrök. Kallrökning är en metod för att konservera och tillaga och har en lång tradition i Sverige. I dag använder man mest kallrökning för att göra delikatessprodukter, och smaken är mycket eftertraktad. Den som kallröker själv kan sätta sin egen prägel på slutprodukten. Med Smokepins kan du göra mat som är både bättre och billigare än den du köper i affären. Det är enkelt och det enda du behöver är lite tålamod.Tänd din Smokepin med en tändare i den ände som har störst öppningBlås ut lågan och se till hela ringer glöder innan du placerar din Smokepin på hållaren med den glödande sidan uppåtSätt hållaren på ett brandsäkert underlag inne i rökbehållaren.Draget i behållaren måste vara minimalt (liten öppning nere till luftintag och uppe för rökutsläpp).Brinntiden är ca 1 timme och 25 minuter, byt sedan ut din Smokepin.