Värmepåse Till Mjukkonserv
5457En kemisk värmare som används för att värma upp mjukkonserver.
25 kr
En kemisk värmare som används för att värma mjukkonserver.
Du värmer mjukkonserven oöppnad och öppnar den först när maten är klar!
Stoppa i mjukkonserven i värmepåsen. Se till att "servetten" inte ligger under, utan på sidan av mjukkonserven.
Tillsätt 0,5 dl vatten.
Vik toppen av påsen och fäst den med tejpen.
Maten är varm efter 7-8 minuter.
Väldigt kallt vatten eller kall väderlek kan fördröja den kemiska reaktionen. För att avhjälpa detta används med fördel ljummet vatten. Du kan också efter att du tillsatt vatten stoppa värmepåsen innanför jackan för att med kroppsvärme värma upp vattnet för att påskynda processen.
När värmaren har kommit igång, isolera gärna från markkyla samt vind för bästa resultat.
Hållbarhetstid: ca 42 månader
Innehåll: Aluminium (stabiliserat) och Natriumhydroxid.