Coolmaxstrumpa

Art nr
5771

SPARA MERA. KÖP FLERA! Otroligt skön och funktionell strumpa i Coolmax®och ull som sitter perfekt och håller foten behagligt varm och torr hela dagen - även i de tuffaste förhållandena.

Från 66 kr
  • Köp 1 Par för 89 kr
  • Köp 3 Par för 198 kr ( 66 kr styck)
  • Blanda gärna storlekar/färger, priset justeras i kassan.
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

SOCKS OF SWEDEN-STRUMPOR I VÄRLDSKLASS! Lång erfarenhet, yrkeskunnighet i kombination med lyhördhet för våra kunders behov gör att vi tillsammans med en av Nordens största strumptillverkare kan tillverka strumpor i världsklass. I fabriken som ligger i Dalsjöfors utanför Borås, har det tillverkats högkvalitativa strumpor sedan 1950-talet. Vi är stolta över att kunna erbjuda strumpor som håller, är funktionella och som ser till att dina fötter mår bra dygnet runt.

 

Otroligt skön och funktionell strumpa som sitter perfekt och håller foten behagligt varm och torr hela dagen - även i de tuffaste förhållandena. Huvudmaterialet är Coolmax® vilket har en unik förmåga att reglera temperaturen, transportera bort fukt från foten och torkar snabbt. Strumpans konstruktion erbjuder en suverän passform och hög slitstyrka. Optimal för ett aktivt jakt- och friluftsliv men är så skön att många väljer att använda den till såväl arbetet som i TV-soffan. OEKO-TEX® Standard 100-certifierad.

Socks of Sweden
Ull
Mer information
Kvalitet: 61% coolmax®, 20% ull, 12% lycra, 7% polyamid
Tvättråd: Maskintvätt 40°
Material: Coolmax®, Ull
Funktionsvarumärke: Coolmax®, OEKO-TEX®