Interaktiva värmesulor!

Digitsole Warmseries värmesula

Art nr
4738

Den första interaktiva värmesulan med inbyggt batteri som du styr med din smartphone. Passar de flesta skor, kängor och stövlar!

Specialpris 1 250 kr Ordinarie pris 1 795 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Den första interaktiva värmesulan med inbyggt batteri som du styr med din smartphone! Passar de flesta skor, kängor och stövlar. Lätt att klippa till önskad form och storlek. Kompatibel med Android & iOS smartphone. Batteriet räcker upp till 6 timmar och laddning sker via USB.

 

  • Ansluten - all kommunikation sköts via Bluetooth 4.0 och kan följas via en smartphone-app speciellt utformad för Warm Series.
  • Interaktiv - appen kommunicerar med sulorna åt båda håll; din smartphone samlar inte bara in uppgifter utan styr också temperaturen.
  • Smart värmeteknik - dina värmesulor anpassar sig själva till omgivningen. Tack vare en termostat kan du ställa in temperaturen grad för grad och dina värmesulor reglerar automatiskt temperaturen. Komfortzon ligger mellan 30-35° (sulorna går upp till 45°)
  • Spårning - den inbyggda accelerationsmätaren räknar det exakta antalet steg och förvandlar därmed sulan till en tillförlitlig stegräknare. Du kan spåra dina steg, logga avståndet du gått och mäta kaloriförbränning.
  • Detta ingår i paketet: • 2 sulor • Dubbel mikro-USB kabel

Användarmanual->

 

Citat från testpanel:

 

”Som passkytt kan man bli stående under längre tid och då har det fungerat bra med sulorna. Ska man sedan gå med hund kan man snabbt byta temperatur på sulorna. Jag har haft andra värmesulor som bara går att ställa i tre olika steg och som varit krångliga att byta temperaturen på. Digitsole är väldigt enkla att använda, lätt att reglera temperatur, sköna att gå i.”

Anders, Gyttorp 

 

”Jag har använt Digitsole Warm Series när jag åkt skidor alpint samt under ridturer utomhus i vinter. Jag uppskattar dem enormt mycket då jag kan göra det jag tycker om utan att oroa mig för att frysa om fötterna, vilket jag ofta annars gör. Det är lätt att klä sig mot vind och kyla, men fötterna blir trots allt utsatta. Digitsole har löst det problemet!”

 

Lena, Östersund 

 

”Kör kranbil och står ute och monterar hela dagarna. Står för det mesta stilla och brukar stå på en bit cellplast för att skydda mot markkylan. Även när jag är ute och fotograferar motorsport på fritiden så har jag samma problem. Med Digitsoles värmesulor märkte jag en märkbar skillnad, fötterna höll sig varma. Suveränt bra grej! Kan verkligen rekommendera sulorna om man har ett stillastående arbete.”

Magnus, Ekeby 

Mer information