För daglig tand- och munvård!

Dogman Dental box M/L 28pack

Art nr
5330

Box med 28 st sticks Dental för medelstora och stora hundar över 20 kg.

89 kr
- +
Lagerstatus:
I lager

Box med 28 st sticks Dental för medelstora och stora hundar över 20kg. Sticks Dental är en läcker tuggpinne med funktionell stjärnform, som tränger ner och gör rent mellan tänderna och längs kanten på tandköttet.

 

Påsen innehåller 7 tuggpinnar, en för veckans alla dagar. Boxen innehåller fyra påsar, det vill säga förbrukning för en månads daglig munvård och belöning.

 

Tuggpinne med funktionell stjärnform. Tränger ner och gör rent mellan tänderna och längs kanten på tandköttet. Plackbeläggningar kan avlägsnas och uppkomsten av tandsten begränsas. Den aktiva ingrediensen, natriumhexametafosfat, reducerar dessutom tillväxten av plack. Förutsättningarna för en bättre andedräkt ökar. Kombinera gärna med tandborstning.

 

Fodertyp - Kompletteringsfoder för hund

 

Bruksanvisning: Ge max 1 tuggpinne om dagen i tand- och munvårdande syfte och/eller som godis, belöning eller uppmuntran vid träning. För hundar över 4 månader. Se till att din hund alltid har tillgång till friskt vatten.

 

Sammansättning Spannmål, vegetabiliska proteinextrakt, kött- och animaliska biprodukter, mineraler (0,6% natriumhexametafosfat), vegetabiliska biprodukter.

 

Analytiska beståndsdelar

Råprotein 27,0%

Råoljor och råfetter 2,5%

Växttråd 0,5%

Råaska 2,0%

Vatten 17,0%

 

Tillsatser per kg

Vitaminer:

Vitamin D3 (E671) 200 IE

Vitamin E (DL-alfa-tokoferolacetat) 20 mg

Biotin 100 µg

Tekniska tillsatser: Konserveringsmedel

 

Förvaring: Torrt, svalt och mörkt. Återförslut påsen noga

 

Bäst före och Partinr: Se stämpel på förpackningen

Mer information
Vikt: 720 gram