Eka Duo

Art nr
5496

EKA Duo är en otroligt mångsidig och användbar kniv för alla tillfällen. Perfekt att ha i köket, när du fiska eller på båten. Med sin unika design kan du enkelt växla mellan filékniven och buköppnaren för ett mer effektivt arbete.

Specialpris 350 kr Ordinarie pris 450 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Hos EKA-knivar kombineras 100-årig hantverkstradition med modern produktionsteknik. Varje kniv går igenom mycket stränga kvalitetskontroller, och är försedd med 10 års garanti. Kända över hela världen för elegans, funktionell design och förstklassiga material.

 

EKA Duo är en otroligt mångsidig och användbar kniv för alla tillfällen. Perfekt att ha i köket, när du fiska eller på båten. Med sin unika design kan du enkelt växla mellan filékniven och buköppnaren för ett mer effektivt arbete. Knivbladets utformning är optimerad för all typ av fiske. Buköppnaren med rundad spets underlättar arbetet med att öppna och rensa fångsten.

 

Handtaget består av greppvänligt PROFLEX™- gummi. Knivbladet är tillverkat av Sandvik Stål 12C27 och har en suverän skärpa.

Levereras med ett snyggt cordurahölster.Sandvik 12C27 är beteckningen på det stål, som EKA-knivars rostfria knivblad är gjorda av. Det är svenskt, kontrollerat kvalitetsstål, särskilt utvecklat för knivar och kirurgiska instrument.

EKA
Mer information
Vikt: 140 gram
Kvalitet: Svensk tillverkat Sandvik stål 12C27
Mått: Total längd 29,5 cm. Bladets tjocklek 1,8 mm