Jaktfilmer från hela världen!

Hunters video

Art nr
2725

SPARA MERA. KÖP FLERA! Perfekt julklapp till jägaren som längtar efter jaktsäsongen? Vi utlovar spänning, action och inspiration i storslagna filmer där jakt är som bäst

 

Från 75 kr
  • Köp 1 för 99 kr
  • Köp 2 för 150 kr ( 75 kr styck)

  • Blanda gärna filmer när du köper flerpack. Priset justeras i kassan.

Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Perfekt present till jägaren som längtar efter jaktsäsongen? Vi utlovar spänning, action och inspiration i storslagna filmer där jakt är som bäst!

DVD-filmerna textas på svenska, engelska, danska, tyska och franska.

 

JAKTÄVENTYR FRÅN HELA VÄRLDEN

På jaktäventyr med Erik Pedersen och Diana Jaktresor. Filmen sammanfattar flera spännande jaktäventyr från världens alla hörn. Jakt på råbock, grizzly, oryx, Himalaya thar, Marco Polo-får, dovhjort och gems. Se filmen och välj ut målet för din egen drömresa!

 

TROLLE LJUNGBY SVERIGE

I nordöstligaste Skåne ligger Trolle Ljungby med rika och varierande viltstammar. Här finns det mesta en jägare kan önska sig. Vi jagar råbock, kronhjort och dovhjort, samt fäller flera djur i guldmedaljsklassen. En omväxlande film från en av Sveriges bästa jaktmarker!

 

JAKT I DANMARK

I Danmark finns en gammal, fin tradition att jaga fasan, såväl på klappjakt som med hundar. I filmen jagas också kronvilt och råbock och några fina troféer faller för jägarnas kulor.

 

BEST OF VILDSVINSFEBER

Succén fortsätter! En jaktfilm som du bara måste ha i din hylla. Aktionfyllt jaktäventyr inspelade under otroliga förhållanden. Vildsvinsjakt när den är som bäst! Njut av vildsvinsfebern! I denna film har vi samlat in de bästa och mest spännande situationerna ur filmerna Vildsvinsfeber 1 - 5.

 

ARU GAMES LODGES SAFARIS

Följ med när en hel familj åker på safari till vänliga och undersköna Namibia. Spännande jakter på större kudu, oryx, gnu och zebra. Hela familjen känner sig som hemma i Aru Safaris bekväma camper.

 

ÖSTERRIKES ALPER

I denna jaktfilm har Hunters Video dragit till Österrike där de fäller råbock, kronhjort, gemse och stenbock i det vackra alplandskapet. Följ med på ett hänförande jaktäventyr och upplev jägarnas exeptionella skytte samt få några tips och tricks om bergsjakt och skjutteknik i allmänhet.

 

MAJESTÄTISKA KRONHJORTAR

Vi är åter hos Sayn-Wittgenstein- Berleburg i Tyskland för jakt på majestätiska kronhjortar. Tack vare en mycket selektiv avskjutning håller denna mark en av Europas absolut bästa kronviltstammar. Upplev kronhjortsjakt när den är som bäst.

Mer information