Jaktfilmer från hela världen!

Hunters video

Art nr
2725

SPARA MERA. KÖP FLERA! Perfekt julklapp till jägaren som längtar efter jaktsäsongen? Vi utlovar spänning, action och inspiration i storslagna DVD-filmer där jakt är som bäst.

 

 

Från 50 kr
  • Köp 1 Styck för 99 kr
  • Köp 3 Styck för 150 kr ( 50 kr styck)

  • Blanda gärna filmer när du köper flerpack. Priset justeras i kassan.

Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Perfekt present till jägaren som längtar efter jaktsäsongen? Vi utlovar spänning, action och inspiration i storslagna filmer där jakt är som bäst! DVD-filmerna textas på svenska, engelska, danska, tyska och franska.

 

ARU GAMES LODGES SAFARIS

Följ med när en hel familj åker på safari till vänliga och undersköna Namibia. Spännande jakter på större kudu, oryx, gnu och zebra. Hela familjen känner sig som hemma i Aru Safaris bekväma camper.

 

DOVHJORTARNAS PARADIS

Vi är i västra Rumänien för att jaga dovhjort i brunst. Följ med till ett jaktparadis med en viltrikedom som är nästan osannolik och som man måste se för att våga tro på. Området är helt unikt, och det är en äventyr att få följa jägarna och deras jaktupplevelser. Vi får se de fantastiska dovhjortarna och deras outtröttliga kamp om hindarna, som ställer stora krav på jägarnas omdöme och skjutskicklighet. Speltid 60 min.

 

DREVJAKT 1

Drevjakt är en mycket krävande jaktform. Jägaren måste visa både tålamod och gott omdöme för att vara i stånd att på några få sekunder välja ut rätt djur och skjuta säkra skott mot vilt i rörelse - eller avstå från skott.

Denna film visar drevjakt ur alla aspekter och bjuder på intensiv spänning och massor av action i såtarna, där det fälls både kron-, dov-, och råvilt, mufflon, räv samt inte minst vildsvin. Speltid 65 min.

 

DREVJAKT 2

En uppföljare till succén Drevjakt 1 och med ett pärlband av spektakulära jaktscener och skottillfällen med massor av dramatik, upphetsning och action under jakt på en rad europeiska arter. Detta är inga jakter för nybörjare. Jägarna måste inom bråkdelen av en sekund bestämma sig för om djuret är rätt och dessutom få till ett bra skott – ofta under besvärliga förhållanden. Se, lyssna och lär för att själv bli en bättre jägare och förbättra ditt resultat vid framtida drevjakter.

 

JAKT I DANMARK

I Danmark finns en gammal, fin tradition att jaga fasan, såväl på klappjakt som med hundar. I filmen jagas också kronvilt och råbock och några fina troféer faller för jägarnas kulor. Speltid 70 min.

 

JAKTÄVENTYR FRÅN HELA VÄRLDEN

På jaktäventyr med Erik Pedersen och Diana Jaktresor. Filmen sammanfattar flera spännande jaktäventyr från världens alla hörn. Jakt på råbock, grizzly, oryx, Himalaya thar, Marco Polo-får, dovhjort och gems. Se filmen och välj ut målet för din egen drömresa!

 

MAJESTÄTISKA KRONHJORTAR PÅ BELEBURG

Vi är åter hos Sayn-Wittgenstein- Berleburg i Tyskland för jakt på majestätiska kronhjortar. Tack vare en mycket selektiv avskjutning håller denna mark en av Europas absolut bästa kronviltstammar. Upplev kronhjortsjakt när den är som bäst.

 

ÖSTERRIKES ALPER

I denna jaktfilm har Hunters Video dragit till Österrike tillsammans med Herbert Scheiring och Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg, där de fäller råbock, kronhjort, gemse och stenbock i det vackra alplandskapet. Följ med på ett hänförande jaktäventyr och upplev jägarnas exeptionella skytte - samt få några tips och tricks om bergsjakt och skjutteknik i allmänhet.

 

RIPJAKT

Klappjakt på moripor anses inte bara vara den allra svåraste formen av hageljakt, den är också en av de mest eftersökta bland fågeljägare världen över. Denna film bjuder på imponerande mängder vilda, vindsnabba ripor och enastående skytte i ett fantastiskt landskap. Måste ses av alla fågeljägare och full av nyttiga råd och tips för den som planerar att någon gång jaga fågel i Storbritannien. Ripjakt och fågeljakt på hög nivå. Speltid 54 min.

 

SVENSKA RÅBOCKAR

I denna vackra film om klassisk svensk bockjakt besöker vi Trolle Ljungby i Skåne, där man i många år och med stor framgång vårdat sin rådjursstam.

Vi följer den duktige fotografen Finn Sakslev Andersen när han dokumenterar utvecklingen hos de många fina bockarna på dessa marker. Vi gör också sällskap med Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg på hans spännande jakter efter storbockar och är med när Dominic Strom fäller sin första svenska bock, en verklig nordisk pärla.

 

TROLLE LJUNGBY SVERIGE

Filmen utspelar sig på det svenska godset Trolle Ljungby i Skåne. Ett stort gods med en bra och stark viltstam av både rådjur, dovhjortar och kronhjortar. Den goda viltförvaltningen ger stora bockar. Varje år fälls flera guldbockar, vackra troféer av dessa fantastiska råbockar. Vi inleder med att följa med på en spännande råbocksjakt en vacker kväll. Vi får vara med om ett fantastiskt skott i vacker solnedgång – där bocken och miljön är som hämtad ur en jaktroman. Vilken bock! Trofén är fantastisk. ”En av mina bästa troféer” säger den erfarna bockjägaren.

En månad senare får vi följa med på kronhjortsjakt. Brunsten är i full gång. Vi smyger efter den hjort som är planerad att avskjutas. Jägarna smyger på alla fyra, men det är denna hjort värd. En riktig kung med imponerande krona – en drömtrofé.

Därefter får vi följa med på dovviltsjakt, en smygjakt genom morgonens dimmor hela dagen igenom och tillslut får Tine skjuta sin första hjort, en stor gammal hjort. Riktig jaktglädje & jaktfeber. Speltid 60 min.

 

VILDSVINSFEBER 5

Aktionfyllt jaktäventyr inspelade under otroliga förhållande på Vildsvinsjakt i Rumänien. Spännande jakt och krävande skott. Rumänien har en stark tradition av vildsvinsjakt och vi får se många och stora vildsvin. När den stora mängden av vildsvin springer genom de torra löven i skogen, låter det som och ser ut som en flod – en flod av vildsvin. Rumänien äv verkligen ett himelrike för vildsvinsjägare.

Jägarna som vi får följa, kommer från ett flertal länder, har alla olika erfarenhet av vildsvinsjakt. Denna drevjakt på vildsvin ger jägarna i filmen stor glädje vilken även sprider sig till oss som ser filmen. Den erfarna vildsvinsjägaren Franz-Albrecht Oettingen Spielberg ger råd om hur han tänker och gör när han kommer ut på ett pass. Skytteinstruktioner och andra tips.

 

VILDSVINSFEBER 6

Succén med ”Wild Boar Fever” fortsätter! En jaktfilm som du bara måste ha i din hylla. Aktionfyllt jaktäventyr inspelade under otroliga förhållande på Vildsvinsjakt i Rumänien. Vildsvinsjakt när den är som bäst! Njut av vildsvinsfebern!

Jägarna har återigen fått ”Vildsvinsfeber” och är tillbaka i Rumänien för att skjuta den ultimata galten. Filmen innehåller massor av vildsvins-action, samt goda råd och tips till dig som också lider av denna feber. Följ med oss, när vi laddade inta våra pass och deltar i intensiva drevjakter på de rumänska vild­svinen, som är berömda för sina enorma vikter och storlekar. Speltid 70 min.

 

VILDSVINSFEBER 7

Vildsvinsfebern är tillbaka och vildsvinsjägarna är tillbaka i Rumänien på jakt efter världens största vildsvin. Upplev ultimat vildsvins-action, med exceptionella skottscener samt goda råd och tips inför din nästa vildsinsjakt. Njut av fascinerande scener från denna selektiva jakt och se hur de enorma ”keiler” faller för välsittande skott. Speltid 60 min.

 

VILDSVINSFEBER 8

Populationerna av vildsvin har vuxit dramatiskt över hela Europa och arten är i dag världsdelens talrikaste klövvilt. Förökningskapacitet är enorm och i vissa områden skulle antalet vildsvin fördubblas årligen om jägarna inte lyckades fälla en stor del av populationen.

Se, lyssna och lär när dessa vildsvinsjägare gör sitt bästa för att decimera den lokala populationen.

 

DOVHJORT & DREVJAKT

I Ungern följer vi jägarna på spännande jakt i oktober, efter dovhjort i brunst. Detta är en otrolig intressant jakt. Senare på året följer vi jägarna på drivjakt efter dovvilt. Ungern är ett jaktland i särklass, som ger jägarna storslagna jaktupplevelser.

 

 

 

 

 

 

 

Mer information