PERFEKTA FÖR JAKT!

Jägarstrumpa halvhög

Art nr
6781

Superskön ullstrumpa i varm, funktionell kvalité - perfekt att ha i kängor eller stövlar. Optimal för ett aktivt jakt- och friluftsliv.

SPARA MERA. KÖP FLERA!

Blanda gärna storlekar när du köper flera! Välj storlek, antal och lägg till i kundvagnen. Upprepa när du vill ha ytterligare varianter. Priset justeras i kassan.

Från 110 kr
  • Köp 1 Par för 135 kr
  • Köp 3 Par för 330 kr ( 110 kr styck)
  • Blanda gärna storlekar när du köper flerpack. Priset justeras i kassan.

Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

SOCKS OF SWEDEN-STRUMPOR I VÄRLDSKLASS! Lång erfarenhet, yrkeskunnighet i kombination med lyhördhet för våra kunders behov gör att vi tillsammans med en av Nordens största strumptillverkare kan tillverka strumpor i världsklass. I fabriken som ligger i Dalsjöfors utanför Borås, har det tillverkats högkvalitativa strumpor sedan 1950-talet. Vi är stolta över att kunna erbjuda strumpor som håller, är funktionella och som ser till att dina fötter mår bra dygnet runt.

 

Superskön strumpa i varm, funktionell kvalité - perfekt att ha i kängor eller stövlar. De frottéstickade delarna i sula och skaft har en värmeisolerande funktion samt en skyddande och stötdämpande effekt. Luftkanaler på fotens ovansida bidrar till god ventilation. Huvudmaterialet är ull vilket har en unik förmåga att reglera temperatur och absorbera fukt från foten. Strumpans konstruktion erbjuder en suverän passform och hög slitstyrka med extra förstärkt tå och häl. Optimal för ett aktivt jakt- och friluftsliv.

Socks of Sweden
Ull
Mer information
Kvalitet: 60% ull, 34% polyamid, 6% lycra
Tvättråd: Maskintvätt 40°
Material: Ull
Funktionsvarumärke: OEKO-TEX®