Perfekta i kallt, blött och halt klimat!

Salomon Toundra Pro CSWP herr

Art nr
5530

Salomons varmaste vinterkänga för håller dina fötter varma och torra och erbjuder suverän komfort och optimalt skydd. Vattentät med andasförmåga ClimaShield™ Waterproof.

 

Slitstark och funktionell Coolmaxstrumpa på köpet.

1 495 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Salomons varmaste vinterkänga för extrema miljöer. Håller dina fötter varma och torra och erbjuder suverän komfort och optimalt skydd. Vattentät med andasförmåga ClimaShield™ Waterproof. Mjuk och skön insida i funktionell, värmande syntetpäls. Mellansula i formsprutad EVA ger stötdämpning och stabilitet trots låg vikt. Aspen Aerogel™ ger dig låg vikt och bästa klimat. Dubbar i gummi ger dig extra bra grepp på snöiga och hala underlag. Förstärkt med gummi runt tå- och hälparti. Hälskum som formar sig efter din fot och ger unik passform.

 

Aspen Aerogel™

Salomon samarbetar med företaget Aspen Aerogel™, som är ledande inom nanoteknik, för att skapa ännu en exklusiv produkt. Genom att väva det lättaste material som framställts av människan till ett tyg som kallas SpaceLoft™ (ursprungligen framtaget för NASA:s rymddräkter) har deras forsknings- och utvecklingsavdelning tagit fram ett lätt och komprimerat material för skor. Genom att placera materialet där det behövs som mest har vi tagit fram en sko med både mindre volym och bättre passform.

 

Material: Utsida: syntet. Insida: syntetpäls. Sula: gummi.                

Salomon
Andas
Varmfodrad
Vattentät
Mer information
Vikt: 450 gram
Skafthöjd: 22 cm
Skötselråd: Använd impregneringsspray regelbundet
Funktionsvarumärke: Aerogels insulation, Aerotherm, ClimaShield Waterproof, Contagrip