Perfekt för den rörlige jägaren!

Jaktanorak Åsele

Art nr
7049

Vind- och vattentät jaktanorak för dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Ett fantastiskt bra skalplagg för jakt- och friluftsliv.

1 100 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Vind- och vattentät jaktanorak för dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Ett fantastiskt bra skalplagg för jakt- och friluftsliv. Anoraken är längre än en vanlig jacka vilket innebär att du slipper vatten som tränger ner i byxfickorna och du får extra värme om baken. Rygglängd ca 96 cm i stl C50. Lätt, smidig och tyst i flossad microfiber som passar perfekt för den rörlige jägaren. Anoraken är garanterat vind- och vattentät med bra andasförmåga och ventilationsmöjligheter. Membranet har en vattenpelare på 10 000mm, andas 8000 gr/m2/24h. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Givetvis är alla sömmar tejpade och YKK-dragkedjorna är vattenavvisande.

 

Kort dragkedja i halsen med dubbel vindslå med kardborreknäppning. Två radiofickor som stängs utåt. Rymlig magficka samt två sidfickor. Alla med vattentäta YKK-dragkedjor. Ventilationsöppning med dragkedja och mesh under ärmarna. Dragkedjor i sidorna som breddar nederdelen för lättare på- och avklädning samt dragband i midjan. Anoraken är meshfodrad för bästa känsla och ventilation.

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Vindtät
Vattentät
Mer information
Kvalitet: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 8 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex