VATTENTÄT!

Jaktanorak Bräcke herr

Art nr
2272

En vattentät, ofodrad jaktanorak framtagen i nära samarbete med aktiva jägare som sätter högt värde på kvalité, funktion och passform till rätt pris. Smidig, mjuk och tyst i kraftigt och slitstarkt material som passar perfekt för den rörlige jägaren. Anoraken är garanterat vattentät med hög andasförmåga. Anoraken är längre än en vanlig jacka vilket innebär att du slipper vatten som tränger ner i byxfickorna och du får extra värme om baken.

 
1 200 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

En vattentät, ofodrad jaktanorak framtagen i nära samarbete med aktiva jägare som sätter högt värde på kvalité, funktion och passform till rätt pris. Smidig, mjuk och tyst i kraftigt och slitstarkt material som passar perfekt för den rörlige jägaren. Anoraken är garanterat vattentät med hög andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm, andas 6000gr/m2/24h. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Alla sömmar är tejpade.

Den vind- och vattentäta anoraken är ett fantastiskt bra plagg för jakt- och friluftsliv. Anoraken är längre än en vanlig jacka vilket innebär att du slipper vatten som tränger ner i byxfickorna och du får extra värme om baken. Rygglängd ca 95 cm i herrstl C50 och ca 83 cm i damstl. 38. Kort dragkedja i halsen med dubbel vindslå och kardborreknäppning. Två radiofickor som stängs utåt samt antennlås. Rymlig magficka som stängs med både dragkedja och tryckknappar. Två sidfickor samt en stor, genomgående ryggficka med dragkedjor. Ventilationsöppning med dragkedja under ärmarna. Dragkedjor i sidorna som breddar nederdelen för lättare på- och avtagning samt dragband i midjan. Alla dragkedjor är vattenavvisande. Hela anoraken är meshfodrad för bästa känsla och ventilation.

 

 

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Vindtät
Vattentät
Mer information
Vikt: 1085 gram
Kvalitet: 45% bomull, 42% polyester, 13% polyamid
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 6 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex