Vattentät, funktionell jaktanorak till SUPERPRIS!

Jaktanorak Osby

Art nr
4392

Vattentät jaktanorak för dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Lätt, smidig och tyst i flossad microfiber. Ett perfekt skalplagg för den rörliga jägaren. Anoraken är garanterat vind- och vattentät med bra andasförmåga och ventilationsmöjligheter.

1 100 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Vattentät jaktanorak för dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Lätt, smidig och tyst i flossad microfiber. Ett perfekt skalplagg för den rörliga jägaren. Anoraken är garanterat vind- och vattentät med bra andasförmåga och ventilationsmöjligheter. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm, andas 8000gr/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade och YKK-dragkedjorna är vattenavvisande. Anoraken är längre än en vanlig jacka vilket innebär att du slipper vatten som tränger ner i byxfickorna och du får extra värme om baken.

 

Rygglängd ca 96 cm i stl C50. Ställbar huva samt kort dragkedja i halsen med dubbel vindslå med kardborreknäppning. Två radiofickor som stängs utåt samt antennlås. Rymlig magficka med dragkedja och lock samt två sidfickor. Alla med vattenavvisande dragkedjor. Ventilationsöppning med dragkedja och mesh under ärmarna. Dragkedjor i sidorna som breddar nederdelen för lättare på- och avtagning samt dragband i midjan. Anoraken är meshfodrad för bästa känsla och ventilation.

 

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Vindtät
Vattentät
Mer information
Kvalitet: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 8 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: High-Tex