VATTENTÄT!

Jaktbyxa Bräcke herr

Art nr
2271

En vattentät, ofodrad jaktbyxa framtagen i nära samarbete med aktiva jägare som sätter högt värde på kvalité, funktion och passform till rätt pris. Smidig, mjuk och tyst i kraftigt och slitstarkt material som passar perfekt för den rörlige jägaren. Byxan är garanterat vattentät med hög andasförmåga.

 

 
850 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

En vattentät, ofodrad jaktbyxa framtagen i nära samarbete med aktiva jägare som sätter högt värde på kvalité, funktion och passform till rätt pris. Smidig, mjuk och tyst i kraftigt och slitstarkt material som passar perfekt för den rörlige jägaren. Byxan är garanterat vattentät med hög andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm, andas 6000gr/m2/24h. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Alla sömmar är tejpade.

 

Byxan har förhöjd rygg med komfortresår baktill. Knappar för hängslen samt hällor för skärp. Två tryckknappar samt gylf. Framfickor med bälg, benfickor samt en bakficka – alla med vattenavvisande dragkedjor. Dolda ventilationsöppningar med dragkedja längs lårens baksida. Förböjda knän samt möjlighet att ställa in vidden vid knät. Dragkedja upp till knät som ökar vidden nedtill. Hela byxan är meshfodrad för bästa känsla och ventilation.

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Vindtät
Vattentät
Mer information
Vikt: 930 gram
Kvalitet: 45% bomull, 42% polyester, 13% polyamid
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 6 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex