Perfekt för rörliga jägare!

Jaktbyxa Fågelsjö

Art nr
5671

Ett bra komplement till din vattentäta jaktbyxa och perfekt att använda vår, sommar och höst. Eftersom byxan är vattenavvisande men inte har något vattentätt membran får du en hög andasförmåga och optimal luftgenomströmning som framförallt uppskattas av rörliga jägare och hundförare.

650 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Ett bra komplement till din vattentäta jaktbyxa och perfekt att använda vår, sommar och höst. Eftersom byxan är vattenavvisande men inte har något vattentätt membran får du en hög andasförmåga och optimal luftgenomströmning som framförallt uppskattas av rörliga jägare och hundförare. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Kraftigt och slitstarkt tyg i kamouflage med enfärgade, stretchiga partier över bakparti, från låren och ner samt i grenen. Midja med komfortresår baktill. Förböjda knän med öppet fack för knäskydd. Sidfickor, benfickor med dragkedja och lock samt bakficka med dragkedja. Patronhållare i ena benfickan. Ventilationsöppningar över lårens baksida samt nedtill på benet. Ställbart benslut i tre olika lägen samt förstärkningar nedtill för extra slitstyrka.

Euro-Hunt
Stretch
Tyst
Vattenavvisande
Mer information
Kvalitet: Yttertyg: 100% polyester. Stretch: 92% polyamid, 8% elastan. Förstärkning: 63% polyester, 34% bomull, 3% elastan
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco