JOKKMOKK GÖR DIG OSYNLIG!

Jaktbyxa Jokkmokk

Art nr
6005

Den ultimata snöcamobyxan för vinterns alla jakter! För dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Smidigt och tyst i flossad microfiber med specialdesignat mönster som effektivt kamouflerar dig i snöiga landskap. Jaktbyxan är garanterat vind- och vattentäta med bra andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm, andas 5000gr/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade och YKK-dragkedjorna är vattenavvisande.

800 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Den ultimata snöcamobyxan för vinterns alla jakter! För dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Smidigt och tyst i flossad microfiber med specialdesignat mönster som effektivt kamouflerar dig i snöiga landskap. Jaktbyxan är garanterat vind- och vattentäta med bra andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm, andas 5000gr/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade och YKK-dragkedjorna är vattenavvisande. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta.

Jaktbyxan har förhöjd rygg med resår för bästa komfort och passform. Antiglidremsa som håller tröjan/skjortan på plats. Knappar och hällor för hängslen och skärp. Två rymliga sidfickor, säkerhetsficka med dragkedja, rymliga benfickor med lock samt en bakficka, samtliga med dragkedjor. Förböjda knän samt ställbart, uttagbart band med snabb-spänne i benslut. Följsamt innerfoder som underlättar på- och avtagning.

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Vindtät
Vattentät
Mer information
Vikt: 815 gram
Kvalitet: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 5 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex