Vattentät jaktbyxa

till KANONPRIS!

Jaktbyxa Moose classic herr

Art nr
5441

En vattentät jaktbyxa framtagen i nära samarbete med aktiva jägare som sätter högt värde på kvalité, funktion och passform till rätt pris. Smidig, mjuk och tyst i kraftigt och slitstarkt material som passar perfekt att använda vår, höst och mild vinter. Byxan är garanterat vattentät med hög andasförmåga.

750 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

En vattentät jaktbyxa framtagen i nära samarbete med aktiva jägare som sätter högt värde på kvalité, funktion och passform till rätt pris. Smidig, mjuk och tyst i kraftigt och slitstarkt material som passar perfekt att använda vår, höst och mild vinter. Byxan är garanterat vattentät med hög andasförmåga; Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm, andas 8000gr/m2/24h.  Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Alla sömmar är tejpade. Dambyxan har quiltade partier.

 

Jaktbyxan har förhöjd rygg med komfortresår baktill. Knappar för hängslen samt hällor för skärp. Två tryckknappar samt gylf. Två snedställda framfickor samt två snedställda benfickor – en med patronhållare. Samtliga med dragkedja och bälg. Bakficka med dragkedja samt två dolda ventilationsöppningar med dragkedja längs lårens baksida. Förböjda knän samt möjlighet att ställa in vidden vid knät. Dammodellen har quiltat parti framtill. Ställbar nederkant med uttagbar rem. Mjukt och följsamt innertyg för bästa komfort

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Vindtät
Vattentät
Mer information
Kvalitet: 85% polyester, 15% polyamid. Foder: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 8 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex