Varmfodrade jaktbyxor till OTROLIGT PRIS!

Jaktbyxa Mörkö

Art nr
2681

Varmfodrad, vattentät camouflagebyxa för årets kalla dagar.Slitstarkt och tyst yttertyg i flossad microfiber med WildTrees Nature

BrownTM. Fyllning av det förnyelsebara materialet Dupont Sorona – ett dunliknande material i syntet/microfiber från växtriket som ger extra bra isolering och funktion och samtidigt har minimal påverkan på miljön.

1 200 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Varmfodrad, vattentät camouflagebyxa för årets kalla dagar.Slitstarkt och tyst yttertyg i flossad microfiber med WildTrees Nature

BrownTM. Fyllning av det förnyelsebara materialet Dupont Sorona – ett dunliknande material i syntet/microfiber från växtriket som ger extra bra isolering och funktion och samtidigt har minimal påverkan på miljön. Vind- och vattentätt med andasförmåga. Vattenpelare 10 000 mm, andas 6000gr/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade.

 

Jaktbyxa MÖRKÖ - Byxan har förhöjd rygg med resår för bästa komfort och passform. Insidan av midjan har en praktisk antiglidremsa som håller tröjan/ skjortan på plats. Knappar för hängslen. Sidfickor, rymliga benfickor med dragkedja och lock samt en bakficka med dragkedja. Förböjda knän samt justerbara benslut med uttagbar rem och snabbspänne.

 

 

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Varmfodrad
Vindtät
Vattentät
Mer information
Kvalitet: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 6 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, DuPont Sorona®, High-Tex