SIBIRIEN - Det varmaste vi har!

Jaktbyxa Sibirien

Art nr
4351

Extremt varm men ändå lätt och smidig jaktbyxa för de riktigt kalla dagarna eller för dig som är extra frusen. Varmfodrad, vattentät jaktbyxa med resårhängslen och förhöjt rygg- och magparti.

750 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Extremt varm men ändå lätt och smidig jaktbyxa för de riktigt kalla dagarna eller för dig som är extra frusen. Varmfodrad, vattentät jaktbyxa med resårhängslen och förhöjt rygg- och magparti. Slitstarkt och tyst yttertyg i borstad microfiber. Fodrad med värmande polyester. Garanterat vind- och vattentät med bra andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm och andas 6000/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade. Vaddering 160g.

 

Resårtyg i midjan och hällor för skärp. Lång tvåvägsdragkedja/gylf samt knapp upptill. Två sidfickor, två benfickor med dragkedja och lock samt en bakficka med dragkedja. Förböjda knän samt dragkedja nedtill som breddar nederdelen vid t ex på- och avtagning av kängor.

 

”Jag köpte jaktkläder av typen Sibirien. Precis som ni utlovat, så är den varm. Man kände direkt att tyget i kläderna är av riktigt bra kvalitet. Här har ni en helnöjd kund.”

 

Patrik Lanz, Västerås

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Varmfodrad
Vindtät
Vattentät
Mer information
Kvalitet: 52% polyester, 48% polyamid. Fyllning 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 6 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex