VATTENTÄT!

Jaktjacka Bräcke herr

Art nr
2270

En vattentät, ofodrad jaktjacka framtagen i nära samarbete med aktiva jägare som sätter högt värde på kvalité, funktion och passform till rätt pris. Smidig, mjuk och tyst i kraftigt och slitstarkt material som passar perfekt för den rörlige jägaren. Jackan är garanterat vattentät med hög andasförmåga.

 
1 200 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

En vattentät, ofodrad jaktjacka framtagen i nära samarbete med aktiva jägare som sätter högt värde på kvalité, funktion och passform till rätt pris. Smidig, mjuk och tyst i kraftigt och slitstarkt material som passar perfekt för den rörlige jägaren. Jackan är garanterat vattentät med hög andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm, andas 6000gr/m2/24h. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Alla sömmar är tejpade.

Jackan har avtagbar, ställbar huva med skärm. Radiofickor som stängs utåt samt antennlås. Sidfickor, innerficka samt en stor genomgående ryggficka med dragkedja. Ventilationsöppning med dragkedja under ärmarna. Kraftig tvåvägsdragkedja. Alla dragkedjor är vattenavvisande. Ställbar nederkant. Hela jackan är meshfodrad för bästa känsla och ventilation.

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Vindtät
Vattentät
Mer information
Vikt: 985 gram
Kvalitet: 45% bomull, 42% polyester, 13% polyamid
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 6 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex