Perfekt för rörliga jägare!

Jaktjacka Fågelsjö

Art nr
5670

Ett bra komplement till din vattentäta jaktjacka och perfekt att använda vår, sommar och höst. Eftersom jackan är vattenavvisande men inte har något vattentätt membran får du en hög andasförmåga och optimal luftgenomströmning som framförallt uppskattas av rörliga jägare och hundförare. Miljövänlig impregnering - BIONIC-FINISH®ECO - vilket gör jackan stryktålig och ger ett extra hållbart skydd.

800 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Ett bra komplement till din vattentäta jaktjacka och perfekt att använda vår, sommar och höst. Eftersom jackan är vattenavvisande men inte har något vattentätt membran får du en hög andasförmåga och optimal luftgenomströmning som framförallt uppskattas av rörliga jägare och hundförare. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Kraftigt och slitstarkt tyg i camouflage med enfärgade, stretchiga partier som ökar rörligheten där den behövs. Jackan har en fast ställbar huva, radiofickor som stängs utåt samt antennlås. Bröstfickor, rymliga framfickor med lock och tryckknapp med patronhållare samt genomgående ryggficka med dragkedjor. Längre baktill. Kraftig tvåvägsdragkedja. Ställbar nederkant och ärmslut.

 

 

 

Euro-Hunt
Stretch
Tyst
Vattenavvisande
Mer information
Kvalitet: Yttertyg: 100% polyester. Stretch: 92% polyamid, 8% elastan. Förstärkning: 63% polyester, 34% bomull, 3% elastan
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco