JOKKMOKK GÖR DIG OSYNLIG!

Jaktjacka Jokkmokk

Art nr
6004

Den ultimata snöcamojackan för vinterns alla jakter! För dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Smidigt och tyst i flossad microfiber med specialdesignat mönster som effektivt kamouflerar dig i snöiga landskap. Jaktjackan är garanterat vind- och vattentäta med bra andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm, andas 5000gr/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade och YKK-dragkedjorna är vattenavvisande.

1 000 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Den ultimata snöcamojackan för vinterns alla jakter! För dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Smidigt och tyst i flossad microfiber med specialdesignat mönster som effektivt kamouflerar dig i snöiga landskap. Jackan är garanterat vind- och vattentäta med bra andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm, andas 5000gr/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade och YKK-dragkedjorna är vattenavvisande. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta.

Jaktjackan har en avtagbar, ställbar huva med skärm. Mjuk fleece på insidan av kragen. Två radiofickor som stängs utåt samt antennlås. Värmefickor, sidfickor, rymliga framfickor med dragkedja och lock. Genomgående ryggficka med dragkedjorsamt napoleonficka, innerficka och ett innerfack. Ställbar midja och nederkant. Kraftig tvåvägsdragkedja och dubbel vindslå med knappstängning.

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Vindtät
Vattentät
Mer information
Vikt: 1325 gram
Kvalitet: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 5 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex