Vattentät och tyst med andasfunktion till BÄSTA PRIS!

Jaktjacka Midskog

Art nr
5280

Camouflagejacka för dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Smidig och tyst som passar perfekt vår, sommar och höst. Jackan är garanterat vind- och vattentät med bra andasförmåga.

1 350 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Camouflagejacka i WildTrees Nature Brown™ för dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Smidig och tyst i flossad microfiber som passar perfekt vår, sommar och höst. Jackan är garanterat vind- och vattentät med bra andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm, andas 8000 gr/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade och YKK-dragkedjorna är vattenavvisande. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta.

 

Jackan har en avtagbar, ställbar huva med skärm. Mjuk fleece på insidan av kragen. Två radiofickor samt antennlåsning. Radiofickor som stängs utåt, värmefickor, sidfickor, rymliga framfickor med dragkedja och lock. Genomgående ryggficka med dragkedjor samt innerficka. Ställbar midja och nederkant. Kraftig tvåvägsdragkedja och dubbel vindslå med knappstängning.

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Vindtät
Vattentät
Mer information
Vikt: 1320 gram
Kvalitet: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 8 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex