Varmfodrad jaktjacka till OTROLIGT PRIS!

Jaktjacka Mörkö

Art nr
2680

Varmfodrad, vattentät camouflagejacka för årets kalla dagar. Slitstarkt och tyst yttertyg i flossad microfiber med WildTrees Nature BrownTM. Fyllning av det förnyelsebara materialet Dupont Sorona – ett dunliknande material i syntet/microfiber från växtriket som ger extra bra isolering och funktion och samtidigt har minimal påverkan på miljön.

1 750 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Varmfodrad, vattentät camouflagejacka för årets kalla dagar. Slitstarkt och tyst yttertyg i flossad microfiber med WildTrees Nature BrownTM. Fyllning av det förnyelsebara materialet Dupont Sorona – ett dunliknande material i syntet/microfiber från växtriket som ger extra bra isolering och funktion och samtidigt har minimal påverkan på miljön. Vind- och vattentätt med andasförmåga. Vattenpelare 10 000 mm, andas 6000gr/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade och kvalitetsdragkedjorna är vattenavvisande. Vaddering 140gr.

 

Jackan har en avtagbar, ställbar huva med skärm. Mjuk fleece i huvan samt på insidan av den ställbara kragen. Radiofickor som stängs utåt, värmefickor, sidfickor, rymliga framfickor med dragkedja och lock. Napoleonficka samt innerficka med dragkedja. Ställbar midja och nederkant samt ställbara ärmslut. Kraftig tvåvägsdragkedja och dubbel vindslå med knappstängning. Något längre baktill.

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Varmfodrad
Vindtät
Vattentät
Mer information
Kvalitet: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 6 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, DuPont Sorona®, High-Tex