PERFEKT FÖR

RÖRLIGA JÄGARE!

Jaktställ Fågelsjö jacka+byxa

Art nr
5672

Ett bra komplement till ditt vattentäta jaktställ och perfekt att använda vår, sommar och höst. Eftersom plaggen är  vattenavvisande men inte har något vattentätt membran får du en hög andasförmåga och optimal luftgenomströmning som framförallt uppskattas av rörliga jägare och hundförare.

1 250 kr

* Obligatoriska fält

Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

1 250 kr

Ett bra komplement till ditt vattentäta jaktställ och perfekt att använda vår, sommar och höst. Eftersom plaggen är  vattenavvisande men inte har något vattentätt membran får du en hög andasförmåga och optimal luftgenomströmning som framförallt uppskattas av rörliga jägare och hundförare. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Kraftigt och slitstarkt tyg med enfärgade, stretchiga partier som ökar rörligheten där den behövs.

 

Jaktjacka FÅGELSJÖ

Jackan har en fast ställbar huva, radiofickor som stängs utåt samt antennlås. Bröstfickor, rymliga framfickor med lock och tryckknapp med patronhållare samt genomgående ryggficka med dragkedjor. Längre baktill. Kraftig tvåvägsdragkedja. Ställbar nederkant och ärmslut.

 

Jaktbyxa FÅGELSJÖ

En smidig och slitstark jaktbyxa med 4-vägsstretch över bakparti, från låren och ner samt i grenen. Midja med komfortresår baktill. Förböjda knän med öppet fack för knäskydd. Sidfickor, benfickor med dragkedja och lock samt bakficka med dragkedja. Patronhållare i ena benfickan. Ventilationsöppningar över lårens baksida samt nedtill på benet. Ställbart benslut i tre olika lägen samt förstärkningar nedtill för extra slitstyrka.

Euro-Hunt
Stretch
Tyst
Vattenavvisande
Mer information
Kvalitet: Yttertyg: 100% polyester. Stretch: 92% polyamid, 8% elastan. Förstärkning: 63% polyester, 34% bomull, 3% elastan
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco