HÖG KVALITÉ TILL RÄTT PRIS!

Jaktställ Järpen jacka+byxa

Art nr
2882

Ett jaktställ för dig som uppskattar hög kvalité till rätt pris. Extra smidigt och tyst i borstad microfiber med mjuk och skön, flossad insida. Perfekt för jakt vår, sommar och höst.

 

Förr 1400:-

1 000 kr

* Obligatoriska fält

Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

1 000 kr

 Ett jaktställ för dig som uppskattar hög kvalité till rätt pris. Extra smidigt och tyst i borstad microfiber med mjuk och skön,

flossad insida. Perfekt för jakt vår, sommar och höst. Plaggen är garanterat vind- och vattentäta med hög andasförmåga. Vattenpelare på 8 000 mm, andas 5000gr/m2/24h. Alla sömmar är tejpade.

 

Jaktjacka  Järpen -  Jackan har en avtagbar, ställbar huva. Två radiofickor som stängs utåt samt antennlås. Värmefickor, sidfickor, rymliga framfickor med lock. Napoleonficka, innerficka samt genomgående ryggficka med dragkedjor. Ställbar nederkant. Kraftig tvåvägsdragkedja, dubbel vindslå med knappstängning.

 

Jaktbyxa JÄRPEN - Byxan har förhöjd rygg med resår för bästa komfort och passform. Knappar och hällor för hängslen och skärp. Två rymliga sidfickor, rymliga benfickor med lock samt en bakficka med dragkedja. Förböjda knän samt ställbart, uttagbart band med snabbspänne i benslut.

 

 

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Vindtät
Vattentät
Mer information
Kvalitet: Ljust: 52% polyester, 48% polyamid. Mörkt: 85% polyester, 15% polyamid
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 8 000mm
Andas: 5 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: High-Tex