Vattentät och tyst med andas funktion till BÄSTA PRIS!

Jaktställ Midskog jacka+byxa

Art nr
5282

Camouflageställ i WildTrees Nature Brown™ för dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Plaggen är garanterat vind- och vattentäta med bra andasförmåga.

1 700 kr

* Obligatoriska fält

Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

1 700 kr

Camouflageställ i WildTrees Nature Brown™ för dig som ställer höga krav på funktion, bekvämlighet och pris. Smidigt och tyst i flossad microfiber som passar perfekt vår, sommar och höst. Plaggen är garanterat vind- och vattentäta med bra andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm, andas 8000 gr/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade och kvalitetsdragkedjorna är vattenavvisande. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta.

 

MIDSKOG Jaktjacka - Avtagbar, ställbar huva med skärm. Mjuk fleece på insidan av kragen. Två radiofickor samt antennlåsning. Radiofickor som stängs utåt, värmefickor, sidfickor, rymliga framfickor med dragkedja och lock. Genomgående ryggficka med dragkedjor samt innerficka. Ställbar midja och nederkant. Kraftig tvåvägsdragkedja och dubbel vindslå med knappstängning.

 

MIDSKOG Jaktbyxa - Förhöjd rygg med resår för bästa komfort och passform. Antiglidremsa som håller tröjan/skjortan på plats. Knappar och hällor för hängslen och skärp. Två rymliga sidfickor, säkerhetsficka, rymliga benfickor med lock samt en bakficka, samtliga med dragkedjor. Förböjda knän samt ställbart, uttagbart band med snabbspänne i benslut.

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Vindtät
Vattentät
Mer information
Kvalitet: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 8 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex, OrganoTex®