SIBIRIEN - Det varmaste vi har!

Jaktställ Sibirien jacka+byxa

Art nr
4352

Extremt varmt vinterjaktställ som ändå är lätt och smidigt. Ett  jaktställ som passar för de riktigt kalla dagarna eller för dig som är extra frusen. Garanterat vind- och vattentätt med bra andasförmåga.

1 600 kr

* Obligatoriska fält

Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

1 600 kr

Extremt varmt men ändå lätt och smidigt jaktställ för de riktigt kalla dagarna eller för dig som är extra frusen. Slitstarkt och tyst yttertyg i borstad microfiber. Fodrad med värmande polyester. Garanterat vind- och vattentätt med bra andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm och andas 6000/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade.

 

Sibirien Jaktjacka - Avtagbar, ställbar huva. Kraftig, tvåvägsdragkedja med slejf och tryckknappar. Två radiofickor med antennhållare på båda sidor, två värmefickor, två framfickor med lock, två sidfickor, napoleonficka och innerficka med dragkedja. Justerbart ärmslut samt ställbar midja och nederkant med dragsko. Vaddering 180g i livet, 160g i ärmarna.

 

Sibirien Jaktbyxa - Varmfodrad, vattentät jaktbyxa med resårhängslen och förhöjt rygg- och magparti. Resårtyg i midjan och hällor för skärp. Lång tvåvägsdragkedja/gylf samt knapp upptill. Två sidfickor, två benfickor med dragkedja och lock samt en bakficka med dragkedja. Förböjda knän samt dragkedja nedtill som breddar nederdelen vid t ex på- och avtagning av kängor. Vaddering 160g.

 

”Jag köpte jaktkläder av typen Sibirien. Precis som ni utlovat, så är den varm. Man kände direkt att tyget i kläderna är av riktigt bra kvalitet. Här har ni en helnöjd kund.”

 

Patrik Lanz, Västerås

Euro-Hunt
Andas
Tyst
Varmfodrad
Vindtät
Vattentät
Mer information
Kvalitet: 52% polyester, 48% polyamid. Fyllning 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 6 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex